Felhasználói szerződés

Mely létrejött egyfelől a https://www.regiseg.net (a továbbiakban Weboldal) üzemeltetője (részletesen lásd az Adatkezelési tájékoztató-ban), valamint Weboldal olvasói, felhasználói, hirdetői (továbbiakban Felhasználó) között. Felhasználó azzal, hogy Weboldalon regisztrál, ingyenes, vagy előfizetéses hirdetést ad fel, Weboldal kibővített használatához szükséges előfizetést rendel meg, önmagára nézve kötelezőnek ismeri el jelen szerződés tartalmát és kitételeit. E felsorolt tevékenységeknek előfeltétele jelen szerződés elfogadása, melyre a regisztráció során a megfelelő jelölőnégyzet bejelölésével van módja (ennek hiányában egyébként nem is engedélyezett a regisztráció).

Weboldal szerepkörei:

1. Regisztráció

Weboldalon történő regisztrálásra mindazon Felhasználónak szüksége van, aki az egyszerű böngészésen kívül egyéb tevékenységekre (hirdetés feladása, előfizetés igénylése, bizonyos - később részletezendő - funkciók használatára) is szeretné használni a Weboldalt.

1. 1. Regisztrációban rögzítendő adatok

A Weboldalon történő regisztráció alapszinten csupán igen kevés személyes adatot rögzít (felhasználónév, természetes név, jelszó, e-mail cím, telefonszám). További adatok megadására nincs szükség. Amennyiben a későbbiekben Felhasználó Weboldalon folytatott tevékenységei (pl. előfizetés igénylés) ezt indokolttá teszik, felszólítást kap arra, hogy egészítse ki felhasználói adatlapját a szükséges számlázási információkkal (számlázási név, cég név, adószám, számlázási cím). Ezt megteheti a belépés után láthatóvá váló Személyes / Adataim menüpontban.

1. 2. Adatok ellenőrzése, naprakészen tartása

Felhasználó belépés után a Személyes / Adataim menüpontban mindig figyelemmel kísérheti, milyen adatokat adott meg a regisztrációja óta. Felhasználó kötelezettséget vállal arra, hogy a zökkenőmentes kapcsolattartás, és pontos számlázás érdekében az itt található adatait a valóságnak megfelelően adja meg, és folyamatosan naprakészen tartja (telefonszám-, e-mail cím-, lakcím változás).

2. Böngészés

Weboldal tartalma szinte korlátozás nélkül elérhető minden olvasó számára, tehát a böngészéshez nincs szükség az 1-es pontban részletezett regisztrációra.

2. 1. Kategóriák

Weboldalon Felhasználók által közzétett hirdetések találhatók, melyek meghatározott kategóriákba vannak rendezve. E kategóriákat Adminisztrátorok hozzák létre részben Weboldal szerkesztőségének koncepciója, részben a felmerülő igényeknek megfelelően. A szerkesztőség koncepciója szerint Weboldalon antikvitásokkal, régiségekkel (ezek eladásával) kapcsolatos hirdetések jelennek meg, így a kategóriák természetesen e széles palettát igyekszenek felölelni.

A kategóriák a Kezdőlapon kategória kártyákon jelennek meg. A kategória kártya tartalmazza

Alaphelyzetben valamennyi kategória kártya látható, ám a Felhasználó elrejtheti azon kategória kártyáit, mely kategóriák jelenleg nem tartalmaznak egyetlen hirdetést sem. Ezt az "Üres kategóriák elrejtése" gombra kattintva lehet megtenni. A Felhasználó döntését az üres kategóriák elrejtéséről a rendszer a munkamenet (böngésző bezárásáig tartó időszak) befejezéséig "megjegyzi", így Felhasználó valahányszor visszatér a kezdőlapra, a rejtett kategóriák mindig rejtve maradnak. Felhasználó visszaállíthatja az eredeti állapotot ugyanazon gombra kattintva, melynek felirata most "Üres kategóriák megjelenítése".

A kategóriák a Kategóriák menüpontra mutatva megnyíló menüből is elérhetők. A menüpontok jobb szélén látható az adott kategóriában közzétett hirdetések száma (0 db hirdetés esetén ez a szám nem jelenik meg). Az egyes menüpontokra mutatva megjelenik a kategória rövid leírása.

Az "Üres kategóriák elrejtése" gomb a Kategóriák menü tartalmára nincs hatással.

2. 2. Hirdetések

A kategóriákon belül hirdetéseket talál a Felhasználó. Egy kategória linkjére kattintva a Főmenü / Kategóriák menüpontja alatt, ill. egy kategória kártyára kattintva a Kezdőlapon egy listanézet nyílik meg, mely az adott kategóriában található hirdetések listáját jeleníti meg egy-egy panelen. A panelek a hirdetések fő képét, címét, rövidített szövegét, és néhány egyéb adatot tartalmaznak. A választott hirdetés paneljére kattintva nyílik meg a kiválasztott hirdetés részletes nézete nagyítható képpel, feltöltött további képekkel, a hirdetés részletes leírásával, területi és ár-információkkal, a hirdető által megadott elérhetőségi információkkal (telefonszám, e-mail cím), valamint érvényességi dátummal. 

A hirdetés részletes nézetében Felhasználó a következő interakciókat tudja elvégezni:

2. 2. 1. Hirdetés képeinek megtekintése

Amennyiben a hirdető legalább egy képet feltöltött hirdetéséhez, az nagy méretben megjelenik a hirdetés nézet bal oldalán (mobilon a kijelző felső részében). Amennyiben a Felhasználó részletesebben szeretné szemügyre venni a képet, egérmutatójával rámutatva a kép mérete nem változik, de tartalma kinagyítva jelenik meg (kétszeres nagyítás). Az egérmutató mozgatásával pásztázhat a Felhasználó a kinagyított képen. Nagyítás megszüntetéséhez elegendő elmozdítani az egérmutatót a képről.

Mivel ez a technika okostelefonokon nem, vagy csak korlátozottan működik, a mobilos felhasználók a képre koppintva azt külön oldalon nyithatják meg, így az okostelefonok képnagyítási és pásztázási funkcióit használva nézhetik meg a kinagyított képet. A kép nézetéből a készülék "Vissza" gombjával, a mobil-böngésző "Vissza" gombjával, vagy a mobil-böngészö "Ablakok közötti váltás" funkciójával térhetnek vissza a hirdetés részleteihez.

Amennyiben a felhasználó további képeket is feltöltött hirdetéséhez, azok bélyegkép nézetben jelennek meg a fő kép alatt. Ezekre a bélyegképekre kattintva a kiválasztott bélyegkép átveszi a fő kép helyét, és nagy méretben jelenik meg a hirdetés fő képe helyén. Ezen szintén használható a nagyítás és pásztázás funkció a fentebb leírtak szerint.

A hirdetésekhez feltöltött képek valóságtartalmáért és minőségéért a hirdetést feltöltő Felhasználó (Hirdető) felelős. A szexuális tartalmú, vagy mások jogait sértő, politikai, vagy reklámnak minősülő képeket Adminisztrátorok figyelmeztetés nélkül törlik! A feltöltött képek a hirdető szellemi tulajdonát képezik, illetéktelen letöltésük, felhasználásuk, terjesztésük a szerzői jogokat sérti, ezért tilos!

2. 2. 2. Személyes kedvencek

A "személyes kedvencek" funkció nem azonos a böngészők Hozzáadás a kedvencekhez / könyvjelzőkhöz" funkciójával.

Mind a hirdetési kategóriákat, mind az egyes hirdetéseket Felhasználó elmentheti személyes kedvencei közé, hogy azokat később könnyebben megtalálja. Ennek módja részletesen megtalálható a bejelentkezés után látható Személyes / Kedvenceim menüpont alatt. A hirdetési kategóriáknál, ill. hirdetések részletes nézeténél látható szív jelre kattintva a kategória, ill. hirdetés bekerül Felhasználó személyes kedvencei közé, és a szív jel telítetté válik jelezve, hogy a mentés sikerült. Egy ilyen telített szívre kattintva a kategória, ill. hirdetés törlődik a személyes kedvencek közül. A személyes kedvencek oldalon is törölheti Felhasználó személyes kedvenceit, amelyekre már nincs szüksége. Amennyiben egy kategóriát, ill. hirdetést véglegesen törölnek, az minden felhasználó személyes kedvencei közül is törlődik.

A "személyes kedvencek" funkció csupán regisztrált felhasználók számára érhető el.

2. 2. 3. Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

A hirdetéseknél feltüntetett elérhetőségi adatok (e-mail, és / vagy telefonszám) a Hirdetők szándéka és beleegyezése szerint jelennek meg. Ezeken az elérhetőségeken bármely Felhasználó (nem regisztrált Olvasó is) felveheti a kapcsolatot a Hirdetővel. Az esetleges tranzakciók (alku, vétel, eladás, csere, stb.) ettől kezdve a Felhasználó és a Hirdető közös ügye, abba Weboldal üzemeltetője semmilyen formában nem kíván beavatkozni. Az azonban a Hirdető személyes felelőssége, hogy egy tranzakció lebonyolítása után az érintett hirdetést, hirdetéseket törölje, vagy piszkozat státuszba helyezze. Weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget az aktív, de már aktualitását vesztett hirdetésekből adódó esetleges kellemetlenségekért!

2. 2. 4. Hirdetés megosztása a közösségi médiában

Akár a Hirdető - hogy saját hirdetését ismerősei körében népszerűsítse -, akár egyéb Felhazsnáló - hogy egy hirdetést ismerősei figyelmébe ajánljon - megoszthatja az oldalon található hirdetéseket a közösségi médiában (Facebook). Az erre szolgáló gombot minden hirdetés végén megtalálja a Felhasználó. Amennyiben egy hirdetéshez több kép is fel van töltve, a "Megosztás" gomb csak a fő képet fogja tudni megosztani.

2. 3. Kenyérmorzsák (breadcrumbs), azaz a navigációt segítő címek

A Weboldal felső részében a főmenü alatt látható navigációs címsor (a "kenyérmorzsák" közismert elnevezése a mesére utal, melyben a gyerekek kenyérmorzsákat szórtak el az úton, hogy később visszataláljanak rajta) mutatja, hogy éppen hol (a Weboldal mely területén) tartózkodik a Felhasználó. A navigációs címsor nem a böngészési előzményeket mutatja, hanem az épp megnyitott oldal helyzetét Weboldal szerkezetében. 

A navigációs sor elején a Vissza gombra kattintva egy szintet visszaléphet a Felhasználó. A navigációs sor eltűnik, amint Felhasználó visszaért a kezdőlapra.

2. 4. Keresés

A hirdetések között a Keresés használatával is böngészhet a Felhasználó. A főmenüben található keresőmezőbe beírja a keresett kifejezést, majd a nagyító ikonnal jelölt "Keresés" gombra kattint (vagy megnyomja az Enter billentyűt) a keresés indításához. A rendszer a hirdetések címében és leírásában megkeresi a beírt szövegrészt. 

Amennyiben a keresés eredményes volt, listázásra kerülnek a találatok a 2. 2. pontban leírt listanézet nyílik meg, mely a keresési feltételeknek megfelelő hirdetéseket jeleníti meg egy-egy panelen. A panelek a hirdetések fő képét, címét, rövidített szövegét, és néhány egyéb adatot tartalmaznak. A választott hirdetés paneljére kattintva nyílik meg a kiválasztott hirdetés részletes nézete nagyítható képpel, feltöltött további képekkel, a hirdetés részletes leírásával, területi és ár-információkkal, a hirdető által megadott elérhetőségi információkkal (telefonszám, e-mail cím), valamint érvényességi dátummal. 

Eredménytelen keresés esetén (ha nincs egyetlen olyan hirdetés sem, melynek címében, vagy szövegében a keresett kifejezés szerepel) a rendszer kiírja, hogy nincs találat erre a keresésre.

A keresés funkció csupán az aktív (érvényességi időn belül lévő, és publikált) hirdetések között keres, tehát nem listáz olyan hirdetéseket, melyek érvényessége lejárt, vagy melyeket Felhasználó piszkozat státuszba helyezett.

3. Hirdetés feladása

3. 1. Ingyenes hirdetés

Minden regisztrált Felhasználó a Weboldalon térítési kötelezettség nélkül feladhat meghatározott számú hirdetést. A feladható ingyenes hirdetések számát az Adminisztrátorok határozzák meg az igényeknek és üzleti körülményeknek megfelelően. A feladható ingyenes hirdetések számáról - és az ingyenes hirdetésekre vonatkozó szabályozásokról - a Hirdetés feladása menüpont alatt tájékozódhat a Felhasználó, és ugyaninnen indíthatja el a hirdetés feladás folyamatát az "Ingyenes hirdetés feladása" gombra kattintva. Mivel a rendszer ellenőrzi a bejelentkezett Felhasználó által már feladott aktív hirdetések számát, az oldal kiírja, hány ingyenes hirdetést adhat még fel a Felhasználó. Amint a Felhasználó elérte a feladható ingyenes hirdetések számát, az "Ingyenes Hirdetés feladása" gomb inaktívvá válik, és a Felhasználó nem tud több ingyenes hirdetést feladni.

A feladott ingyenes hirdetések számába csupán az aktív (publikált) hirdetések számítanak bele. Ha tehát a Felhasználó piszkozat státuszba helyezi kevéssé fontos hirdetéseit, további ingyenes hirdetéseket adhat fel, amíg újra el nem éri a feladható ingyenes hirdetések meghatározott maximumát.

Az ingyenes hirdetések csupán meghatározott ideig lesznek elérhetők az oldalon, de Hirdető bármikor (és akárhányszor) meghosszabbíthatja őket.

3. 2. Előfizetéses hirdetés

A 3. 1. pontban taglalt ingyenes hirdetések feladásának joga az Előfizetőket is megilleti, de ők az ingyenes hirdetéseken túl további hirdetéseket adhatnak fel. Az egyes hirdetési csomagok meghatározott számú további hirdetés feladására jogosítják az Előfizetőt. Ezekről a lehetőségekről ugyancsak a Hirdetés feladása oldalon tájékozódhat a Felhasználó, és ugyanitt rendelheti meg előfizetését (lásd a 4. pontban).

A feladott előfizetéses hirdetések számába csupán az aktív (publikált) hirdetések számítanak bele. Ha tehát a Felhasználó piszkozat státuszba helyezi kevéssé fontos hirdetéseit, további előfizetéses hirdetéseket adhat fel, amíg újra el nem éri a feladható előfizetéses hirdetések meghatározott maximumát.

Az előfizetéses hirdetések az előfizetés lejártáig lesznek elérhetők az oldalon, de Hirdető előfizetése megújítása után meghosszabbíthatja előfizetéses hirdetései elérhetőségét.

Előfizetőnek lehetősége van a hirdetések átváltására. Amennyiben Előfizető elérte a rendelkezésére álló hirdetési keret maximumát, módja van rá, hogy átváltsa előfizetéses hirdetését ingyenes hirdetéssé. Ebben az esetben természetesen az ingyenes hirdetésekre vonatkozó korlátozottabb szabályok fognak vonatkozni az átváltott hirdetésekre (rövidebb ideig jelenik meg az oldalon, kevesebb további képet jelenít meg a rendszer).

Éppen így lehetősége van azonban Előfizetőnek arra, hogy korábban feladott ingyenes hirdetéseit előfizetéses hirdetésekké váltsa, így azok hosszabb ideig lesznek láthatók az oldalon, és több további képet tölthet fel hozzá.

A hirdetések átváltásánál a rendszer ellenőrzi a rendelkezésre álló ingyenes és előfizetéses hirdetési keretet, és csak abban az esetben engedélyezi az átváltást, ha rendelkezésre áll a kívánt hirdetési keret.

3. 3. A hirdetés feladásának menete

A hirdetés feladásának menete csupán az első lépésben, az indítás módjában különbözik a két esetben (ingyenes, vagy előfizetéses hirdetés):

  1. Ingyenes hirdetést a Hirdetés feladása oldalon található "Ingyenes hirdetés feladása" gombra kattintva kezdeményezhet a Felhasználó.
    Előfizetéses hirdetést az előfizetéssel rendelkező Felhasználó az oldal felső részében - a főmenü alatt - található, és csak bejelentkezés után látható színes panelre kattintva tud feladni. Ezen a panelen tudja folyamatosan nyomon követni előfizetése érvényességét, és a még feladható hirdetései számát.
  2. Hirdetés alap adatainak megadása. A hirdetés címét, szövegét, a meghirdetett tárgy vételárát, földrajzi elhelyezkedését (régió), valamint a hirdetési kategóriát adhatja meg ebben a lépésben a Hirdető. Kiválaszthatja továbbá, hogy mely - regisztrációkor megadott - elérhetőségét (e-mail cím, telefonszám) kívánja megjeleníteni a hirdetésben, ahol az olvasók érdeklődhetnek. A Mentés gombra kattintva a rendszer ellenőrzi a megadott adatokat, és figyelmeztet az esetleges hibákra. Amennyiben nem talál hibát, a rendszer menti az adatokat, és a hirdetés további szerkesztését lehetővé tevő oldalra navigálja a Hirdetőt.
  3. Pontosítás, képek feltöltése, hirdetés előnézete. A megnyíló oldalon az eddig megadott információkat látja a felhasználó, lentebb pedig a hirdetés előnézetét is ellenőrizheti, ami úgy mutatja a hirdetést, ahogyan a Felhasználók azt az oldalon látni fogják. Itt tudja feltölteni a hirdetés fő képét, és (amennyiben az adott hirdetési mód (ingyenes, vagy előfizetéses) megengedi, további képeket tölthet fel a hirdetéshez. A feltölthető további képek számát mind az ingyenes, mind az előfizetéses hirdetéseknél az adott hirdetési módra vonatkozó szabályozások határozzák meg, melyekről a Hirdetés feladása oldalon tájékozódhat a Felhasználó.
    Felhasználó tudomásul veszi, hogy a képek a feltöltés során különböző technikai okok miatt átméretezésre és átnevezésre kerülnek. Az átméretezés nem érinti a kép dimenzióit (a szélesség és magasság aránya nem változik), csupán a fájlméretet, hogy az oldal betöltési sebessége mindig optimális maradhasson. E célból kétféle kép készül egy feltöltött képből: egy kisebb bélyegkép (hirdetések lista-nézetéhez) és egy nagyobb a hirdetések teljes nézetéhez. A Weboldalra csupán jpg, vagy jpeg kiterjesztésű képet lehet feltölteni.
  4. Hirdetés státusza. Amikor a Hirdető mindent rendben talál, publikálja hirdetését a "Piszkozat"-ról átváltva a "Közzétéve" lehetőségre, majd elmentve a változtatásokat. Innentől kezdve a hirdetés megjelenik a választott hirdetési kategóriában.
  5. Hirdetés szerkesztése. Felhasználó a Személyes / Hirdetéseim menüpont alatt megtalálhatja minden feladott (piszkozat, vagy közzétett) hirdetését. A lista megfelelő sorára kattintva a hirdetés megnyílik szerkesztési módban. Itt elvégezheti a szükséges módosításokat, közzéteheti, vagy piszkozattá teheti hirdetését. A változtatások mentés után lépnek érvénybe.

3. 4. Moderálás

Az új hirdetéseket az Adminisztrátorok és a Moderátorok "Új" megjelöléssel látják az adminisztrátori menüben egészen addig, amíg valamelyikük nem moderálta a hirdetést.

A moderálás során ellenőrzésre kerül a hirdetés címe, szövege, valamint a feltöltött képek tartalma. Amennyiben a hirdetés címe, szövege erkölcstelen, sértő, esetleg technikailag nem megfelelő szövegrészeket (html, javascript, php és egyéb veszélyes kódot) tartalmaz, a hirdetést a moderáló személy javíthatja, piszkozat státuszba helyezheti vissza, vagy végérvényesen törölheti is. A feltöltött képeket - a 2. 2. 1. pont utolsó bekezdésében leírtak miatt - indokolt esetben figyelmeztetés nélkül törölheti. 

Durvább hibák, ismétlődő jogsértések miatt a Hirdetőt Adminisztrátorok végérvényesen kitilthatják az oldalról megszüntetve Felhasználói jogviszonyát és törölve összes hirdetését. Amennyiben az illető Előfizető volt, befizetett előfizetési díját nem követelheti vissza, hiszen kizárása saját hibájából következett be.

4. Előfizetés

Előfizetésre azon Felhasználónak van szüksége, aki a 3. 1. pontban tárgyalt ingyenes hirdetési lehetőségeken túl kibővített hirdetési lehetőségekkel szeretne rendelkezni. Az előfizetéssel rendelkező felhasználó az ingyenes hirdetőnél jelentősen több hirdetést adhat fel Weboldalon, hirdetéseihez jóval több képet tölthet fel, és hirdetései érvényessége jóval meghaladja az ingyenesen feladott hirdetés érvényességét. Mindezekről részletesen a Hirdetés feladása oldalon tájékozódhat a Felhasználó.

4. 1. Hirdetési csomag igénylése

A Hirdetés feladása oldalon előfizetési kártyákon jelennek meg az igényelhető hirdetési csomagok. A hirdetési kártyák tartalmazzák

Amennyiben valamely hirdetési csomag árengedménnyel rendelhető meg, a csomag kártyája "Akció" megjelöléssel jelenik meg, és tartalmazza a normál előfizetési díjon túl a kedvezményes előfizetési díjat, valamint a kedvezményes időszak (akció) lejáratának dátumát. Hirdetési csomag igényléséhez a Felhasználó az előfizetési kártya alján látható "Megrendelem!" feliratú sávra kattint.

A rendszer ekkor ellenőrzi, hogy 

Amennyiben a számlázási adatok megadása megtörtént, a Hirdetés feladása oldalon a választott előfizetési csomag "Megrendelem!" feliratú sávjára kattintva megnyíló panelen megjelenik a választott előfizetési csomag részletes leírása a kérdéssel: "Valóban megrendeled a [hirdetési csomag neve] hirdetési csomagot?" A Felhasználó itt még visszaléphet az igénylés leadásától a "Köszönöm, inkább mégsem!" feliratú gombra kattintva, vagy a panelt bezárva. Amennyiben azonban az "Igen, megrendelem!" feliratú gombra kattint, a rendszer menti igénylését, és automatikus üzenetet küld az oldal üzemeltetőjének az új igénylésről, valamint Felhasználónak az előfizetési díj megfizetésének módjáról, az átutaláshoz szükséges adatokról. Ezzel egyidőben a Felhasználó weboldalán megjelenik a felirat, mely szerint előfizetési igénye rögzítésre került.

4. 2. Előfizetés jóváhagyása

Amint felhasználó az előfizetési díjat átutalta, Adminisztrátor a lehető legrövidebb időn (legkésőbb 24 órán) belül aktiválja a Felhasználó számára az előfizetést, és az ezzel járó hirdetési csomagot. A jóváhagyásról is automatikus értesítést küld a rendszer a Felhasználónak, aki a Weboldalra belépve immár azt látja, a főmenü alatt megjelenő sávban, hogy előfizetése meddig érvényes és ezzel hány hirdetést adhat fel. A panelen látható adatok a napok múlásával, ill. feladott hirdetésekkel arányosan változnak. Erre a panelre kattintva adhatja fel Felhasználó előfizetéses hirdetéseit a 3. 2. pontban leírtak szerint. Adminisztrátor az előfizetés jóváhagyásával egyidőben letölthető elektronikus számlát küld Felhasználó e-mail címére a befizetésről.

Az előfizetés érvényességének időtartama alatt az annak keretében feladott hirdetések mindvégig érvényesek (nyilvánosak) maradnak mindaddig, amíg erről a hirdető maga másként nem rendelkezik, és hirdetését nem helyezi piszkozat státuszba (lást a 3. 3. pont 5-ös alpontját), vagy véglegesen nem törli azt.

5. Felelősségvállalások és elhatárolódások

Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Weboldalon elhelyezett adatok, anyagok, információk tartalmáért kizárólagosan a Felhasználó felelős.

A Weboldal üzemeltetőjének jogában áll, de nem tartozik felelősségi körébe, hogy a fenti előírásokba ütköző hirdetéseket törölje, illetve, hogy a magyar helyesírás szabályainak megfelelő korrektúrát hajtson végre.

A Weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget:

A Weboldal szolgáltatásait Felhasználó a saját felelősségére használja. A Weboldal üzemeltetője arra törekszik, hogy a szolgáltatást folyamatosan a lehetséges legmagasabb színvonalon tartsa.

A Weboldal üzemeltetője fenntartja magának a jogot Felhasználóval szemben szolgáltatásainak szüneteltetésére, vagy megszüntetésére bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, továbbá bármilyen változtatásra, illetve a teljes szolgáltatás átmeneti, vagy teljes körű megszüntetésére.

Kövess minket a Facebook-on is!